Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB
Chimneytec
Kundgrupper
BostadsrättsföreningarVentilationskonsulterVentilationsentreprenörer
Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB
Meny
Stänger menyn

Meny

Snabblänkar

Chimneytec Skorstensrenovering IM Kanal Ventilation

Produkter

FitFire® FitFire® Wood FitFire® Vent Fitfire Vent IM1

Våra kundgrupper

Bostadsrättsföreningar Ventilationskonsulter Ventilationsentreprenörer

Information

Våra produkter Garanti Om oss Produktinformation Miljö

Om Chimneytec

Kontakta oss

För ventilationsentreprenörer

FitFire®: Det Självklara Valet för Svenska Ventilationsentreprenörer - FitFire® har snabbt blivit en favorit bland ventilationsentreprenörer i Sverige tack vare dess unika förmåga att anpassa sig till alla ventilationskanaler. Denna produkt erbjuder enastående flexibilitet och mångsidighet, även i eternitkanaler där den eliminerar behovet av sanering.

FitFire® har blivit förstahandsvalet för ventilationsentreprenörer i Sverige. Denna produkt formar sig efter alla ventilationskanaler och klarar dimensionsförändringar, vilket gör den oerhört flexibel och mångsidig. Den är typgodkänd för installation i eternitkanaler, och därmed behövs ingen sanering. FitFire® är tillverkad av miljövänliga material och uppfyller kraven för Fläkt-i-drift. Eftersom ingrepp i fastigheten som håltagningar kan undvikas, har detta resulterat i nöjda fastighetsägare och boende. Fördelarna med FitFire® är många, speciellt när man jämför med att installera nya ventilationskanaler. Resultaten är desamma, men till ett betydligt lägre pris och med en mycket snabbare och enklare installation. FitFire® är originalet och är känd för sina många fördelar. Det är en produkt som erbjuder pålitlighet och effektivitet, och som ventilationsentreprenör är du välkommen att kontakta oss för mer information!

Har du frågor eller fundering över hur FitFire kan underlätta ditt nästa reliningsprojekt?

Kontakta oss!

En bra Lösning för Skorstensrenovering och Kanaltätning

FitFire® är ett flexibelt insatsrör som omvandlar ventilationskanal- och skorstenstätning. Tack vare sitt specialutvecklade kompositmaterial, kan det formas helt efter kanalens form och klarar höga temperaturer. Resultatet blir en slät och tät kanal utan skarvar och bibehållen kanalarea. För alla som söker en enkel och kostnadseffektiv lösning för skorsten och ventilationskanalrenovering, är FitFire® perfekt.

Miljövänlig Ventilationstätning med FitFire®

FitFire® bär stoltheten av att vara ett vattenbaserat och miljövänligt material. Det har fått högsta bedömningsklass (A) från SundaHus och rekommenderas av Byggvarubedömningen och BASTA-registrering. Detta innebär att produkten uppfyller högt ställda kriterier avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. För den som värnar om miljön och vill ha ett klimatsmart val är FitFire® idealiskt.

Trygghet och Kvalitet med FitFire®

FitFire® ger inte bara en effektiv och enkel installation men också en trygg lösning. Insatsröret i komposit är brandsklassificerat och uppfyller stränga krav, vilket ger fastighetsägare ett tätt ventilationssystem. Resultatet är friskare luft och bättre ekonomi i fastigheten. Med dess unika egenskaper och goda rekommendationer står FitFire® som en robust lösning för ventilationsentreprenörer som vill ha pålitlighet och kvalitet i sina projekt.

Innovativ Installation

FitFire® revolutionerar installationsprocessen med sitt flexibla kompositrör, som gör renovering av befintliga ventilationskanaler och rökkanaler enkel och smidig. Installationen sker i fem klara steg, inklusive videoinspektion, inmurning, anpassning med tryckluft och värmehärdning av det vattenbaserade hartset. Detta eliminerar behovet av smutsiga håltagningar och dyra saneringar, och skapar en slät kanal utan skarvar.

Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB

Elektravägen 1 126 30 Stockholm

Postadress: Box 2099, 103 13 Stockholm

Telefon: 08-24 98 06

info@chimneytec.se | Kontakta oss → Integritetspolicy

Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB är leverantör av FitFire® – ett tätningsmaterial framtaget för relineing och tätning av skostenar och ventilationskanaler.

Insatsröret är tillverkat i miljövänligt komposit och kan installeras i befintliga ventilationskanaler och rökkanaler utan att göra åverkan på kanalarean.

FitFire® finns i 4 olika utföranden för att täcka branschens alla behov.

FitFire® rekommenderas även av en rad branschorganisationer så som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och BASTA