Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB
Chimneytec
Kundgrupper
BostadsrättsföreningarVentilationskonsulterVentilationsentreprenörer
Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB
Meny
Stänger menyn

Meny

Snabblänkar

Chimneytec Skorstensrenovering IM Kanal Ventilation

Produkter

FitFire® FitFire® Wood FitFire® Vent Fitfire Vent IM1

Våra kundgrupper

Bostadsrättsföreningar Ventilationskonsulter Ventilationsentreprenörer

Information

Våra produkter Garanti Om oss Produktinformation Miljö

Om Chimneytec

Kontakta oss

För ventilationskonsulter

FitFire®: Framtidens Miljövänliga Val för Ventilations- och Skorstenstätning - FitFire® har omdefinierat standarden för ventilations- och skorstenstätning med sitt innovativa insatsrör, anpassat för alla rökkanaler. Denna lösning står emot höga temperaturer och uppfyller stränga brandklasskrav

FitFire® har revolutionerat fältet för ventilations- och skorstenstätning med sitt flexibla och kraftfulla insatsrör. Anpassad för alla typer av rökkanaler, erbjuder FitFire's kompositrör en lösning som klarar höga temperaturer och uppfyller stränga krav på brandklass. Det unika kompositmaterialet är inte bara lätt och starkt, utan också miljövänligt, och har fått högsta bedömningsklass av SundaHus och rekommendationer från Byggvarubedömningen. Med FitFire kan ventilationskonsulter nu utföra installationer och renoveringar enkelt, med släta kanaler utan skarvar, och bibehållen kanalarea. Detta gör FitFire till det perfekta valet för de som söker en innovativ, pålitlig och miljövänlig lösning inom ventilationsbranschen.

Har du frågor eller fundering över hur FitFire kan underlätta ditt nästa reliningsprojekt?

Kontakta oss!

FitFire®: Framtidens Val för Ventilationskonsulter

FitFire® erbjuder en avancerad lösning som går hand i hand med ventilationskonsulters behov av precision och kvalitet. Dess unika kompositmaterial kan anpassas perfekt till befintliga kanaler, och dess höga brandklass ger en extra säkerhetsnivå. Med FitFire® kan konsulter leverera utmärkta resultat, bibehålla kanalarea och erbjuda kunder en pålitlig och hållbar lösning.

Miljövänlig Innovation med FitFire®

För ventilationskonsulter som vill ligga i framkant när det gäller hållbarhet är FitFire® det rätta valet. Det vattenbaserade och klimatsmarta kompositmaterialet möter stränga miljökrav och är rekommenderat av ledande byggvarubedömningar. FitFire® ger konsulter möjligheten att leverera miljömedvetna och ansvarsfulla lösningar för sina kunder.

FitFire®: Enkel och Effektiv Installation

FitFire® står ut som ett förstahandsval för ventilationskonsulter tack vare sin smidiga och rena installationsprocess. Dess metod undviker smutsiga håltagningar och dyra saneringar, vilket sparar både tid och pengar. Den femstegsprocess som används för installationen gör FitFire® till ett attraktivt alternativ för konsulter som söker effektivitet och kvalitet i sitt arbete.

FitFire®: Trygg och Tillförlitlig Kanaltätning

Säkerheten och tillförlitligheten som FitFire® erbjuder gör det till ett attraktivt val för ventilationskonsulter. Insatsröret i komposit är brandsklassificerat och uppfyller stränga krav, vilket ger en tät och säker lösning för alla typer av rökkanaler. Dessutom är materialet BASTA-registrerat och innehar byggproduktcertifikat, vilket ger konsulter ett starkt verktyg för att erbjuda sina kunder en trygg och pålitlig lösning.

Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB

Elektravägen 1 126 30 Stockholm

Postadress: Box 2099, 103 13 Stockholm

Telefon: 08-24 98 06

info@chimneytec.se | Kontakta oss → Integritetspolicy

Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB är leverantör av FitFire® – ett tätningsmaterial framtaget för relineing och tätning av skostenar och ventilationskanaler.

Insatsröret är tillverkat i miljövänligt komposit och kan installeras i befintliga ventilationskanaler och rökkanaler utan att göra åverkan på kanalarean.

FitFire® finns i 4 olika utföranden för att täcka branschens alla behov.

FitFire® rekommenderas även av en rad branschorganisationer så som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och BASTA